From the Blog

Vandringen fortsätter

Det har nu gått några veckor sedan min nya låt På vandring i träsket släpptes. Det har gått bra för låten! Den har tagit sig in på radions spellista och många har lyssnat på bl.a. Spotify.

Fin PR

Tidningarna har uppmärksammat och gett mig fin PR. Bara att tacka och ta emot. Jag hoppas du hunnit lyssna på låten. Har du inte hört den så hittar du den här

På vandring i träsket

#puzzelvänner

Projektet #puzzelvänner går också riktigt bra. Tack till alla som är med och taggar era bilder med #puzzelvänner. Fortsätt gärna! Det ryms många fler med. Så fortsätt att ladda upp era viktiga bilder som beskriver era liv med #puzzelvänner!

Konsert

Jag planerar att ha en skivsläppskonsert i Frans Henrikssonsalen i Närpes lörd. 7 mars. Då hoppas jag kunna visa era bilder från #puzzelvänner på storskärm medan vi spelar. Det skulle göra kvällen riktigt intressant. Så boka gärna datumet redan nu. Hoppas vi ses där!

I Soffan

Mitt andra projekt ”I soffan” som jag gör med Nanna Rosengård har även fått sin början. Det var spännande att se om vi kunde få publik till eventet och vi gladdes över att det dök upp ca 140 pers. till Närpes kyrka. Projektet fortsätter om ett par veckor och vi har även fått förfrågningar om att ta soffan med oss till andra kyrkor. För mig är det utvecklande och intressant att få vara med och diskutera frågor som kanske inte alltid ryms med i den traditionella kyrkans funderingar.  Att dessutom få kombinera våra diskussioner med musik är faktiskt riktigt skoj.

Vi är alltså i Övermark kyrka sön. 17.11 kl. 18.30. Då skall vi prata om livet när man fyllt 40!

Välkomna dit!

© David Strömbäck 2014