From the Blog

Puzzel – låt nr. 2 av 3

Låten ”Puzzel” är min andra låt av tre som släpps inom ramen för mitt s.k. Puzzelprojekt. Första låten ”På vandring i träsket” släpptes hösten -19 och togs väl emot av både press och radio.

Idén till titellåten fick jag av mina föräldrar som under vinterhalvåret brukar sysselsätta sig med att bygga pussel. De är alltid fascinerade över det fina motiv som så småningom framträder efter många timmars idogt pusslande.

Vårt livspussel har inga färdiga motiv. Framför oss finns bitar grundade på vår personlighet, intressen, fallenhet, resurser och begåvning. Genom att välja pusselbitar bygger vi själva upp våra liv och skapar samtidigt ett personligt och unikt motiv.

Kanske ligger det framför oss pusselbitar som bara väntar på att få ingå i vårt livspussel, bitar som vi inte vågar plocka upp och använda? Med facit på hand kanske vi kunnat välja vissa andra bitar än de vi valt?

Vilken pusselbit vågar jag välja nästa gång?

Låten Puzzel spelades in i Midas Studios och som musikproducent fungerade Mikael Svarvar. Text och musik: David Strömbäck
Musiker: Mikael Svarvar piano, Marcus Söderström bas, Stefan Broqvist trummor, Janne Hyöty gitarr, Emma Strömbäck cello, Sofia Eklund violin.

Tekniker: Petter Erikslund, Kjell Lolax Mixning: Kjell Lolax

Låten ges ut digitalt 16.1.20
Finns på Spotify, Itunes, Youtube och andra streamingtjänster

( Låt nr 3 ”Dagen efter ledsen” släpps 13.2.2020)

© David Strömbäck 2014