From the Blog

Här är min nya låt “Berätta för mig”

Berätta för mig är en låt med uppmaning!

När vår tid till dialog med andra människor inte räcker till står vi ensamma med våra tankar och funderingar. Att vi dessutom matas med verklighetsfrånvänd information av våra ”vänner” via sociala medier förstärker känslan av att vara ensam om att brottas med olika problem.

Berattabild

Det personliga mötet och dialogen med andra människor öppnar våra egna ögon och ger oss perspektiv på vår egen tillvaro. Vi märker att andra också kan brottas med liknande frågor och funderingar. Att dela tankar och funderingar med andra gör oss delaktiga och skapar samhörighet, förståelse och vänskap.

Ett stort tack till min musikproducent Janne Hyöty för ett fint samarbete!

Hoppas du gillar låten! Den finns för nedladdning på CdBaby.com, Itunes och Spotify

https://soundcloud.com/davidstromback/01-beratta-for-mig

 

© David Strömbäck 2014