From the Blog

Fortsättning följer

Alltid efter att man släppt en singel går luften ur en på något sätt. En viss tomhet och känsla av att nu gör jag inget mer inom denna bransch! Nu får det vara nog!
Så finner man sig vid pianot några veckor senare. Sitter och kanske tycker lite synd om sig och plötsligt finns där en ny låt igen. Jaha, vad skall man göra åt den då?

Tiden går – jag skriver på ett program  jag skall testa på publik i vår. “Får man ha löständer i himlen”? Ett kåseri blandat med låtar där jag funderar tillbaka på min tidigare tandläkarskräck och min speciella uppväxt inom -70 talets frikyrka.
Inom 2 dagar skall jag ha konsert i Solf tillsammans med elever från en musikskola – idag är jag däckad i en rejäl flunssa och låter som M.A. Numminen när jag försöker sjunga.  Nu är det honung, ingefära, citron och Dansk aqvavit som gäller.

Mitt i allt plingar det till i e-posten och där har jag ett mail från Kulturfonden som meddelar att de uppmuntrar till att fortsätta producera musik. Great!  Plötsligt glömmer jag mina tidigare tankar att det får vara nog.

© David Strömbäck 2014