From the Blog

Talkshow på gång

Mitt i allt sitter jag i en cerisefärgad soffa mitt ute på en nyharvad åker tillsammans med Nanna och bakom kameran står Jessica och försöker fånga en inbjudande känsla till denna reklamposter.

Några mopedgossar susar förbi – undrar vad de tänker???

Egentligen borde jag promota mina nya låtar som snart skall släppas till er, men när intressanta, utmanande och spännande projekt blir till så är det bara att se till att det ryms i ens schema.

Nanna och jag kommer nämligen att dra med oss soffan till tre olika kyrkor där vi tänker sitta och fundera på och samtala om livet. Eftersom vi båda gillar musik och att sjunga kommer vi givetvis att bjuda på en del av den varan också.  För er som inte vet vem Nanna Rosengård är så kan jag berätta att hon är teologie doktor, jobbar som kantor, sjunger jättefint och har varit kandidat i riksdagsvalet. Så det känns fint att få samarbeta med henne.

Vi kommer att diskutera olika aktuella ämnen som ”Fasaden”, ”Hjälp jag har fyllt 40” och så skall vi även fundera kring ”Föräldraskap”.

Att pröva nya koncept är alltid spännande och vi hoppas att det kan intressera.
Ibland kanske vissa idéer bara är så speciella att de kan funka? Tiden får utvisa.

Inom ramen för mitt ”Puzzelprojekt” kommer jag att släppa första låten inom kort. Låten heter ”På vandring i träsket”. Jag skall berätta mera om låten senare, men det intressanta är att den kom till på samma plats där vi placerade soffan ute på åkern :).

 

© David Strömbäck 2014