From the Blog

Livet rullar på

Efter den intensiva hösten är det skönt att börja det nya året i lugnt musikaliskt tempo. Jag förespråkar ju att ta det lugnare och varva ner och det får jag verkligen göra nu.
Höstens nya album krävde sitt och det brukar i regel ta flera månader innan inspirationen att skriva något nytt tar fart igen. På något sätt har julhelgen gett ny energi och det har faktiskt blivit några nya låtar redan. Vi får se om det blir att producera några av dessa.

Det blir spännande att se vad 2015 för med sig. Att ha ett vanligt jobb och samtidigt satsa på musik är en balansgång som inte alltid är lätt, men samtidigt möjliggör att jag får välja och göra det jag verkligen vill. Därför hoppas jag kunna utveckla min musik och få igång några projekt där jag kan bjuda på intressanta tänkvärda funderingar inlindat i ett musikaliskt intressant emballage.

Jag hoppas få träffa både gammal och ny publik under året.
Ha en bra början på året!

 

© David Strömbäck 2014