From the Blog

Det nya gav mersmak

Premiären i Kronoby blev en synnerligen hjärtligt positiv tillställning och gav mig definitivt inspiration att fortsätta jobba vidare. Det var speciellt kul att både yngre och äldre gillade det nya. Framträdandet var på inget sätt perfekt, men det kändes rätt. När man sjungit i 10 år så pass mycket som jag gjort, kändes det minst sagt konstigt att plötsligt gå upp på scen utan gitarr och med ett focus på att sjunga som man aldrig tidigare gjort. Jag är ändå glad att jag vågade göra detta och vi bestämde oss även för att göra ett par konserter i höst där jag tillsammans med Sonja Biskop skall sjunga “vackra sånger”. Vi kommer även att göra en del duetter.

torgare

Här är en bild från alls som var med och sjöng i Kronoby.

Den 7 november kommer Sonja och jag tillsammans med Stefan Jansson  att uppträda på hemmaplan i Frans Henriksson salen och 18 oktober tjuvstartar vi i norra delen av Österbotten. Vi kommer troligen även att ha med en tredje gästsolist.  Mer information följer.

Men först skall jag med mitt band ge en hejdundrande bryggspelning i Kaskö gästhamn den 1 Juli kl 19. I händelse av dåligt väder spelar vi i Bladska gården. Då hoppas jag vi träffas!

© David Strömbäck 2014