From the Blog

Dagen efter ledsen – sista låten i puzzeltrilogin

Dagen efter ledsen

Så heter den tredje och sista låten i mitt puzzelprojekt.
Det behövs knappast någon mera ingående förklaring till låten – lyssnaren känner antingen igen sig, eller så är det något helt främmande.
Jag hoppas låten kan förmedla hopp och framtidstro till alla som kämpar med problem i sina nära relationer. Problem som kan uppstå när vi av någon anledning glömmer bort varandra.

Låten är finstämd melankolisk – en form av lättsam dans.

Det känns fint att avsluta denna trilogi med denna låt.  För mig har detta projekt varit en fin resa som jag fått göra tillsammans med många fina musiker och vänner. Jag känner mig ödmjukt tacksam till min musikproducent Mikael Svarvar som hittat min musikaliska våglängd och förstår vad jag vill med mina låtar. Att få skapa musik i hembygdens Österbotten och kunna anlita ortens egna musiker upplever jag  som ett mervärde i den kreativa processen, och dessutom spelar de med sådan nerv att jag får gåshud.

Tack Mikael och alla musiker!
Till alla mina #puzzelvänner på Instagram vill jag även framföra ett varmt tack. Ni har förgyllt projektet och uppmuntrat mig med era fina bilder!

Välkommen att lyssna!

Text & musik David Strömbäck
Musikproducent: Mikael Svarvar
Musiker: Mikael Svarvar- piano, Marcus Söderström – bas, Stefan Brokvist – trummor, Janne Hyöty – gitarr, Emma Strömbäck – cello, Sofia Eklund – violin, Rickard Slotte – flygelhorn
Studio: Midas studios – tekniker Petter Erikslund, AIM studio – Kjell Lolax
Mixning – Kjell Lolax

© David Strömbäck 2014