From the Blog

Stora Sånger blev en lyckad satsning

Igår hade vi premiär för “Stora sånger för Små människor”. Det var en välgörenhetskonsert till förmån för Hoppets Stjärna. Oravais kyrka var mycket välbesökt och programvärden och arrangören Carl-David Wallin verkade riktigt nöjd efteråt. Det blev ett lyckat koncept att samarbeta med Sonja, Victoria Backman och Stefan Jansson vid pianot.

FullSizeRender

För mig var det här något helt nytt och på något sätt revolutionerande gällande min sång. Det finns massor att lära ännu, men det kändes fint att få sjunga duetter med min sångcoach Sonja Biskop. Det är ca ett år sedan hon började lotsa in mig på en ny gengré med stora musikallåtar och smäktande ballader. Ganska långt ifrån min egna David-lifestyle stil. Visst känns det osäkert och oprövat att slänga sig ut i något så helt nytt och dessutom solo, men jag har alltid tyckt om utmaningar och att pröva på nya saker.

Lördagen 7.11 ordnar vi en ny konsert i Frans Henrikssonsalen i Närpes. Samma gäng är med och då ingår det även en bit mat och dryck i biljettpriset.

 

© David Strömbäck 2014