From the Blog

Så mycket bättre!

Jag har de senaste veckorna haft förmånen att få jobba tillsammans med mycket begåvade konstnärliga musiker. Musiker som bidragit till att mina egna låtar blir så mycket bättre. De låtar jag skriver är mina egna puzzelbitar, men när andra får förstärka formerna och bidra med ytterligare färgnyanser blir de finare.

Som med mycket annat i vår vardag blir tillvaron så mycket bättre om vi hjälper varandra med våra livspuzzel.

Det gläder mig oerhört mycket att så många av er deltar i #puzzelvänner. Det håller på att utvecklas till en intressant samling av bilder och livsberättelser.  Jag hoppas ni fortsätter att tagga era Instagrambilder med #puzzelvänner.

Ett genomgående drag för bilderna i forumet verkar vara betydelsen av gemenskap. Förutom våra viktiga relationer som bildar en egen kategori, sysslar vi med mycket på egen hand. Vi tycks uppskatta att göra saker tillsammans! Vi vill känna samhörighet. Det må vara kring fotboll, segling, odling, matlagning, musik, motorcyklar, raggarbilar eller husdjur. Det verkar som om vi vill höra till någon form av sammanhang.

Samvaro gör att vi får hjälp att våga färga våra egna puzzelbitar och rent av kanske välja såna bitar vi inte alls trott kunde passa oss.

Jag fick råmixen på den musik vi bandat de senaste veckorna och jag hoppas att det blir många som får ta del av mina funderingar och min musik. Den första låten kommer att släppas i september- oktober förutsatt att vi får alla puzzelbitar på plats 🙂

© David Strömbäck 2014