From the Blog

Nöjd!

Det var riktigt intressant att få turnera i olika församlingar i Svensk-Finland. Att mötas av vänliga glada församlingsbor som vädrar hopp inför framtiden, men även att möta nedstämda människor som är rädda för allt vad förändring heter. Församlingarna har knappast någon lätt uppgift framöver, men det verkar så att det är mycket fast i de personer som står i ledningen och vilken förmåga och vilja de har till förändring och hur de lyckas dra med sig vanligt folk och låta dem bli delaktiga i församlingsverksamheten. Jag önskar frösamlingarna lycka till i valet och hoppas vi alla kan Tro på det Goda! Speciellt glad är jag över Biskop Björn Vikströms tankar i hans nya bok. Vi har en mycket bra biskop som faktiskt vill det goda.

Att få stå på scen är ibland så otroligt intressant – speciellt när man möts av en intresserad publik. När publiken är med då tänder det till i bandet och då kan det bära av till groovy land. Under turnén fick jag vara med om detta vid flera tillfällen. Speciellt sista kvällen hände det något – alla spelade och plötsligt bara exploderade svänget. Då är det fantastiskt att få vara med! Tack till Egon, Stefan och Per för er musik!

Ikväll skall jag göra något helt annat! Jag och bandet spelar på Pavis Jazz i Kristinestad. Vi börjar spela 22.00 Ring dit och kolla om det ännu finns bord att boka! Annars kan ni ju komma ut och hänga och lyssna. Ikväll kommer Stefan “Kilju” Lindblom och Victor Strömbäck att joina bandet! Vi ser framemot ännu en trevlig kväll.

 

© David Strömbäck 2014