From the Blog

Dags för nya Morfar låten

Att bli morfar är någonting alldeles speciellt! Jag har hört det från andra tidigare, men man kan inte riktigt förstå känslan förrän man själv blivit morfar.

Därför behövs en ”Morfar” låt. En låt som inte borde hamna på någon spellista där låten spelas någon gång i månaden. Nej ”Morfar” borde snurra varje dag. Vi är så många coola moffa typer som vill dela glädjen. Så nu Radiostationer har ni en ansvarsfull uppgift! Det finns inte så många Morfar låtar som förgyller tillvaron, därför låt ”Morfar” ta plats.

Text och musik: David Strömbäck
Arrangemang: Mikael Svarvar / David Strömbäck Sång: David Strömbäck
Piano och kör: Mikael Svarvar
Bas: Marcus Söderström
Trummor: Stefan Brokvist
Gitarr: Janne Hyöty
Trumpet: Rickard Slotte
Inspelning: Midas Studio/AIM studio
Tekniker: Stefan Backas / Kjell Lolax
Mixning: Kjell Lolax
Mastring: Tom Käldström
Foto: Mika Mård

Morfar är den första låten av fyra och den ingår i mitt nya #ProjektRespekt2022. Målsättningen är att vi alla ska kunna bidra till en positivare tillvaro genom att visa respekt och uppmuntra varandra. Detta är speciellt viktigt just nu när mycket runtomkring oss inte är så särskilt positivt. Vi behöver gemenskap och alla vill bli sedda. Därför vill jag med min musik och detta projekt aktualisera begreppet respekt.

Mina nya låtar utgör en del i detta och var och en kan delta och bidra med att lägga upp bilder på sina instagramkonton och tagga bilderna med #projektrespekt2022.
Övriga låtar som ingår i projektet är: Töntens Lovesong, Moder Jord och Respekt. Låtarna släpps en i taget under året.

© David Strömbäck 2014