From the Blog

Dags att pröva någonting helt annat

Den hädangångne musikproducenten Åke Grandell gav mig ett råd – att alltid säga ja till nya utmaningar! Ibland borde man ha förstånd att säga nej, men då kan man inte lyda Åkes råd.
I år är det exakt 10 år sedan jag vann en vistävling i Kronoby och det blev början på en intressant resa. Nu 10 år senare kommer jag att igen äntra scenen på Torgare i Kronoby. Denna gång blir det premiär för något helt annat. Min sångcoach Sonja Biskop vill nämligen att jag sjunger 2 “stora” sånger ur Josh Grobans repertoar vid hennes kaffekonsert. Egentligen en helt galen idé, men eftersom Sonja vill att jag presenterar denna sida av mig – har jag enligt Åkes inrådan sagt ja till äventyret. Mycket spännande för mig och även för publiken 🙂

© David Strömbäck 2014